Nytt rum

 
Nu är mitt rum nästan klart, ska bara sätta upp spegeln som syns på andra bilden och köpa lite småsaker. Jag ska också köpa mig en TV så småningom!
 
Det är iallafall riktigt skönt med ett stort rum och nere i källaren så jag slipper störas av alla andra. Ett eget badrum fick jag mig också!

Godis och tända ljus

 
Såhär mysigt har vi det nu ikväll i mitt nya rum som jag kommer att visa imorgon! Vi har också ätit thai mat till middag, världens godaste mat enligt mig! Nu ska vi kolla på någon film och inatt sover Sanna här nere i källaren med mig. 
 

En bra dag och nya tänder

 
Idag är jag väldigt glad! Har nämligen fått tagit bort min tandställning efter 1 år och 2 månader. Kommer nog gå runt och le hela dagen! Annars så hade jag en väldigt lugn dag på skolan och fick sluta redan vid 12. 
 
Nu är jag med Sanna och vi ska fixa i mitt nya rum som jag har fått nu när min bror har flyttat. Ikväll blir det mys kväll så vi höres då!
 

London del 2

Längst upp och längst fram i dubbeldäckaren såklart!
The typical London bild i all ära
Fick många blickar när jag tog denna. En familj skrattade åt mig också..
Det är helt galet vad dubbeldäckare det är överallt!
Notting Hill och alla dessa söta hus!
Avslutar London bilderna med en bild på Big Ben. 
 
Det här var verkligen en oförglömlig resa och jag vill tillbaka nununu!
 
 

Håltimme och amerikanska pannkakor

 
Sitter nu hemma och äter american pancakes eftersom jag har håltimme i 2 timmar. Har det 2 gånger i veckan på morgonen vilket är riktigt segt! Snart ska jag gå iväg till bussen och ha 3 lektioner till idag och jag slutar runt 16:00. Igår på träningen lyckades jag få ett skott i ansiktet vilket resulterade till en fet fläskläpp och massa näsblod! Vem behöver botox?! 

Inför hösten

 
Häromdagen köpte jag dessa skor som jag hade tänkt att ha nu när hösten börjar närma sig. Fick dom för ett väldigt bra pris så dom är helt klart godkända! 
 

Tillbaka till gamla rutiner igen

Nu är första skoldagen avklarad och det känns faktiskt bra. Schemat var väll inget att hänga i granen direkt eftersom vi bara har en sovmorgon.. Men klassen verkar bra och det är underbart att få träffa alla vänner igen! Nu ska jag snart iväg på min första fotbollsträning på allt för länge! Känns bra att komma igång igen och tänka på lite annat.
 
 
 

Sista dagen på sommarlovet

Efter en riktigt jobbig dag med många känslor så är det så himla skönt med underbara vänner att prata med och allt känns så mycket bättre. Idag har kollat när mitt lag spelat match med Matilda och myst på med go tjejerna hela kvällen hemma hos Linda. Vi har ätit godis och pratat om allt mellan himmel och jord. Imorgon är det första skoldagen i tvåan och halva klassen är ny också, men det känns bra.
 
 
 
 
 
 
 

En nyans mörkare

Igår färgade jag mitt hår eftersom jag hade en så ful utväxt. Håret blev lite mörkare men det syns inte sådär jätte bra på bilden. Det spelar egentligen ingen roll om jag tar en ljusbrun eller en mörkbrun färg för konstigt nog så får jag samma resultat ändå.. Men fick lite liv i håret iallafall så nu ska jag bara beställa en klipptid och få bort det allra mest slitna.
 
Före och efter bild.
 
 

Blåbär och Hallon

Idag lyxade jag till det lite med att göra en smoothie av bär som jag plockade själv till och med. Ansträngde mig väll inte allt för mycket, gick ut i skogen på baksidan och fann mig lite hallon och blåbär. Gott blev det iallafall! 
 
 

London del 1

För en vecka sen så åkte jag och Sanna till London för att shoppa ihjäl oss helt enkelt! I 4 dagar gick vi från 10:00- 21-22:00 på alla shoppinggator vi kunde hitta, och det var inte lätt kan jag säga. Eftersom vi båda har kollat alldeles för mycket på Harry Potter så bestämde vi oss för att besöka Warner Bros Studio som är ett ställe med allt möjligt från Harry potter inspelningarna. Saknar London redan, det är verkligen en grym stad som alla borde besöka någon gång!
 
De flesta av bilderna från den här resan finns på Sannas kamera och det kommer upp i helgen någongång!
 
Ett måste på vår resa var ju att besöka victoria's secret såklart.
 
Matsalen i Harry Potter! (Vet att ni är lika excited som jag)
London eye! såhär bra blev bilderna klockan 22:00 på kvällen. 
Det här fick följa med mig hem!
 
 
 
 
 

Nu kör vi!

Idag kände jag för att starta en blogg helt enkelt! Tycker om att fota och skriva så varför inte. Jag är inte så bra på design och sådant så det får se ut som det gör, enkelt och sådär. 
Tänker bara lägga upp lite vardagliga saker så fortsätt läs!