Sista dagen i november

 
 
Ikväll myser jag med Sanna! Vi har nyss fikat lite och sitter nu och kollar på the hunger games. Måste verkligen se 2an som går på bio nu, första är ju så himla bra! 
 
Veckorna går så himla fort just nu, första advent imorgon ju! Dock så tycker jag att helgerna kan få gå lite långsammare för man hinner ju knappt med någonting alls. Nu ska vi iallafall kolla klart på slutet av filmen så jag hoppas ni har haft er en mysig helg! 

Tog en lång sovmorgon idag

 
Vaknade för bara en liten stund sen så jag gjorde mig ordning en god brunch bestående av äggmackor och yoghurt! Ägg är det bästa som finns helt klart. 
 
Gårdagen var väldigt mysig. Tränade först styrka så min kropp är helt slut idag kan jag säga! Sen på kvällen gick jag och Klara ner till Elias där det var ett gäng som satte och kollade på film, mys! 

Kommer aldrig att lära mig

 
 
 
Fick mitt studiebidrag idag och jag har redan handlat upp det mesta för att sedan få en panikångest attack eftersom jag kom på att jag måste inhandla massor av julklappar. Men en träningströja och ett gulligt skal (blommor är så fiiiiient) var väl behövligt faktiskt. Väntar på en del saker med posten också sen blir det julklappar som gäller! 
 
För övrigt så har den här veckan gått super fort. Har fått slutat tidigt varje dag och idag var jag hemma redan innan 12! Nu ska jag snart fixa iordning någon middag och sen åka på fotbollsträning!

5s

 
Detta möttes jag av när jag kom hem från träningen!! Äntligen slipper jag min gamla lagg telefon! 

Sovmorgon

 
 
Vaknade alldeles för tidigt imorse på grund av min förkylning så jag fick helt plötsligt hur mycket tid som helst över! Väl behövligt eftersom jag stressar varje dag annars. Nu väntar 2 matte lektioner och sedan slutar jag för dagen, helt okej tycker jag! Hoppas på att jag ska få ett paket idag också som är väldigt efterlängtat. 
 
Ikväll har jag fotbollsträning så jag hoppas det går bättre idag trots mina små skor som ger mig blånaglar.. Nu ska jag iallafall kuta iväg till bussen, ha en bra dag allihopa!

Lussebullar

 
 
Det är nu precis en månad kvar tills julafton så idag bestämde jag mig för att baka lussebullar! Tog i stort sätt hela långa dagen och inte ens fina blev dom. Förstår verkligen inte hur alla lyckas när mina bara blir som stora korvar varje år. Goda blev dom iallafall och det är väll det viktigaste! Och nej lussebullar ska inte ha russin på sig. 
 
 

Kärlek på burk

 
 
Ikväll blir det en lugn kväll med familjen. Har blivit sjuk igen, dock en förkylning bara men kände att det var lika bra att stanna hemma! Köpte mig en ben & jerry för ovanlighetens skull hehe.. Peanut butter cup är jordens underbaraste glass, så ni som inte smakat köp den! Ha en fin kväll allihopa! 
 

Skor kan man inte ha för mycket av

 
 
Idag efter skolan så åkte jag och mamma och kollade på skor. Skulle köpa ett par fotbollsskor och träningsskor men hittade dessa istället! Eftersom mina andra är trasiga, eller låter som ett par flipflops när man går i dom så slog jag till på dom här! Fotbollsskor var det ganska tomt på så det får jag kika på en annan dag! 
 
 

På med ope tröjan igen!

 
Efter ett allt för långt uppehåll från fotbollen på grund av att jag varit bortrest och sjuk så ska jag äntligen få sparka lite boll ikväll! Känns bra att äntligen komma tillbaka och få göra det absolut roligaste som finns!

Äntligen är dagen snart över

- Ett linne jag köpte på bikbok förra veckan
 

Idag har det varit en sjukt seg dag. Vi har nämligen media hela långa onsdagen! Vi hade också idrott vilket var rätt så kul faktiskt! Har inte rört mig på hur länge som helst och nu körde vi cirkelträning så jag kommer förmodligen inte kunna gå imorgon.. Nu ska jag alldeles snart ta bussen till stan för att mysa med Matilda och Linda! Sover även där ikväll så ni får ha en bra kväll!

Tillsammans är vi starka

 
Idag var det en riktigt jobbig dag då vi fick ett hemskt besked om att vår tränare avlidit. Det känns otroligt orättvist och livet kan verkligen ta slut vilken sekund som helst. Han lämnar ett stort tomrum i laget och jag är evigt tacksam för vad han gjort i vårat lag. Han har utvecklat oss alla sjukt mycket både som fotbollsspelare och personer. Ikväll hade vi en träff på furan med hela truppen och alla ledare och delade våra minnen och tårar med varandra. Vila i frid Jonne ♥

Fotbollsgalan 2013

 
 
 
Igår var jag på fotbollsgala med mitt älskade fotbollslag! Det blev väll inte så glamouröst som jag trodde eftersom jag satte mig på hel fel ställe. Spyor på skorna var en sak som kvällen hade att erbjuda! Jag hade dock trevligt ändå! På dagen var vi på furan tillsammans med herrlaget och förade lite med bland annat musikquiz för att sedan ta bussen mot gamla teatern. Där bjöds det på mat och underhållning och en massa priser delades ut! Ope if var nominerade till årets lag så det var synd att vi inte kammade hem priset.. 
 
I fredags var jag på NA festen som vart lite utav en besvikelse. Den var slut redan vid halv 12 men dock så hade jag det ganska trevligt ändå! 

Pure Seduction

 
 
Köpte den här på Parelle här i stan idag. Eftersom dom tog min förra på flygplatsen så var jag tvungen att ha en ny! Alla luktar så himla goooott!

Går runt i tshirt och är trött

 
Nu är snart denna långa dag över och då är det helg!! Skoldagen var nått utav det segaste någonsin och konserten i aulan gjorde inte dagen bättre. Jag sitter nu med färg i håret som ska sköljas ut för att om en timme så ska jag åka iväg på ett ''utvecklingssamtal'' med min tränare. På måndag ska jag äntligen börja träna igen också!! 

Nya skor tills på lördag!

 
 
 
 
Jag ska ju på fotbollsgala på lördag och behövde verkligen ett par skor till det. Orkar inte hålla på byta skor där borta så det fick bli dessa. Klänning och boots får det bli helt enkelt haha! Ville inte heller köpa ett par som bara används en gång så detta blir nog bra. Ni får nog en bild på hela outfiten på lördag också. 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt eftersom jag precis har skickat in min sista läxa! Hade också matteprov imorse, var klar efter 15 minuter så ni kan ju tänka er hur bra det gick... Jaja, nya tag nästa gång! 

Så nära på att ge upp

 
Denna dag har varit så sjukt stressig. Det började med att jag försov mig, klädde på mig i mörkret och var klar en kvart senare. Hade en riktigt lång skoldag och jag har nog jobbat exakt hela dagen. Efter skolan åt jag icas färdigpaj vilket börjar bli rätt standard nu. Nu har jag precis kommit hem eftersom jag har gjort en intervju till en uppgift som jag förövrigt ska försöka skriva ihop nu. Ska också hinna med att plugga matte!
 
Har riktigt mycket att göra eftersom jag varit sjuk och bortrest. Imorse ville jag nästan ge upp skolan men nu känns det lite bättre när jag fått en hel del skolarbeten undangjorda. Fick tillbaka några arbeten som gjorde mig på mycket bättre humör idag också! Sen så ser jag fram emot helgens festligheter väldigt mycket! 

EOS Lipbalm

 
 
Var på stan med Matilda efter skolan och köpte mig ett läppbalsam eftersom min syster använt upp min förra. Tänkte bara tipsa om EOS som är sjukt bra! Köpte mitt på Kicks för 90 kr!
 
Köpte ett linne också som jag tyvärr inte fick någon bra bild på så det får bli någon annan dag. Sitter just nu med hur mycket plugg som helst eftersom jag var sjuka hela förra veckan. Ska skriva en dagbok på franska och jag har nu lämnat över mitt arbete till google translate! Ha en bra kväll allesammans.
Min blogg suger <3

På bättringsvägen!

 
- mandarinklyftor på burk är kanske det bästa som finns.
 
Efter 6 dagar liggandes sjuk i sängen så känns det äntligen som att det börjar vända! Fick en öroninflammation också men det känns också bättre. Detta är det första ätbara jag fått i mig så energin är inte på topp kan jag säga! Det är inte speciellt kul att ligga helt ensam i sängen när ens kompisar är ute på festligheter men så kan det vara! Nu är rösten tillbaka och jag känner mig hel igen! 
 
 

Dålig start på veckan

 
Just nu ligger jag helt död i min säng. Tror att jag har haft halsfluss 5 gånger i år och såklart så slipper jag inte undan denna gången heller. Har nästan 40 graders feber också så det är faktiskt lite synd om mig idag.. Det bästa med att vara sjuk är ju att man bli som en liten 6 åring igen och mamma gör allt för en! Går för tillfället på glassdieten då det är det enda som jag faktiskt får i mig. Alvedon ökar min livsglädje en aning också!
Hoppas ni mår bättre än mig så hörs vi!!

Marc by Marc Jacobs

 
 
Igår kom min familj hem från Stockholm. Dom har varit och hälsat på min bror så då fick jag dessa fina örhängen av honom eftersom jag har fyllt år! Tack och bock!!

Från i fredags

 
 
 
 
Riktigt dåliga mobilbilder är vad jag har att visa från fredagens festligheter! 
 
 
 
 

Halloween

 
Igår startade vi kvällen med en mysig middag hemma hos mig bestående av tacos och tårta! Vi begav oss sen ut på lite festligheter i både Odensala och i stan. Hade en väldigt underlig kväll haha men med bra sällskap så blev det bra ändå! När klockan slagit 4 så var vi ett gäng hemma hos mig. Vi sov och pratade och nu är jag tröttare än någonsin. Fler bilder från kvällen kommer komma upp senare!

Kreativ morgon

 
Den här morgonen klev jag upp redan vid 8.00. Åkte sedan till coop forum eftersom dom har alla Sannas favoritgodisar. Nu har jag stått i säkert 2 timmar och gjort den här tårtan till henne. Den vart sjukt ful men den kommer vara sjukt god kan jag lova! 
 
Ska ha middag här ikväll med några tjejer, tacos såklart! Sen blir det ut på festligheter och klä ut sig. Lägger ut bilder senare på vad jag ska klä ut mig till!