Throw back

Fina fina sommar.
 
I Lördags var jag med Adam på dagen och på kvällen hade jag myskväll med Sanna. Vi hade en liten nostalgi kväll och kollade på Eva & Adam. 
 
I Söndags spelade jag match i Häggenås som vi också vann med 3-1! Nu ligger vi etta i division 2 vilket känns helt ok faktiskt!! När jag kom hem åkte jag till Adam, delade med mig utav min basket talanger och myste på.
 
Idag har jag haft kort dag på skolan bestående av matte.. Hade också världens roligaste fotbollsträning och nu på kvällen har jag börjat packa inför Frankrike på torsdag!
 
 
 
 

Efter gymmet

 
Har haft 2 lektioner idag bara, perfekt fredag. Första lektionen åt vi tårta och sen hade jag träningslära. Fick alltså träna själv ena lektionen så det är vad jag har gjort idag. Tappade bort min nyckel till gym skåpet också så gick runt och letade i kanske en halvtimme, inte lätt att vara jordens klantigaste människa. 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vara med Adam.

Gym24

Tog och skaffade mig ett gymkort på gym24 igår! Tränar egentligen nog mycket men vill få in lite styrka också eftersom det mest blir kondition. Har kört ett lätt pass bara en så länge men det verkade super bra. 
 
Idag har jag redigerat våran tidning hela dagen lång och tålamodet räckte inte riktigt till idag alltså. Hade också löptest på idrotten som gick finfint och nu kom jag precis hem från fotbollsträning. Träning träning träning

Godmorgon tisdag

Crunches kan vara det godaste jag ätit!
 
Försov mig idag så nu börjar jag inte förrän halv 12. Ska åka ner runt 11 och fixa ett gymkort så efter skolan ska jag träna och träffa Adam. Ska också försöka hinna med att övningsköra lite så jag kan ut och köra i trafiken snart, haha! 
 
 

Peak performance

 
Här är vinterjackan jag köpte förra veckan. Skulle visat den förut men en viss person gömde min kameraladdare så jag har sprungit och letat den överallt.. Har redan använt den eftersom det är så sjukt kallt ute redan nu. Super skön iallafall!

Utgång

3 dåliga bilder från igår
 
Hade till en början en riktigt bra kväll som dock kunde ha slutat bättre... Mår som förtjänat idag så nu sitter jag och väntar på Sanna så ska vi åka på ica och köpa massa massa godis!

tårtor och bullar!

 
Idag på skolan skrev vi klart våran tidning på median och sedan bjöds det på tårta också! 3orna hade bakat tårtor och det satt ju finfint sådär på eftermiddagen kan jag ju säga. Nu är jag precis hemkommen från fotbollsträning i regnet. Hyfsar blött och halkigt! Ska kolla på idol nu och fika lite!
 
Visar jackan imorgon istället!

Underhåller oss själva

 
Kvällshumor är ju den absolut bästa. Sanna skulle hitta något att ha på sig tills i helgen och det slutade såhär, iklädda i hennes mors gamla klänningar. Kul var det iallafall! Annars har vi myst på framför idol och nu ska jag snart ta cykeln hem!
 
Imorgon ska jag visa min nya vinterjacka också!

Fit me foundation stick

 
Tog en snabbis på stan efter skolan idag. Köpte detta foundation sticket på sense samt en hårfärg också. Den ljusa pricken i mitten ska ta bort glansiga områden i ansiktet så jag hoppas den funkar bra!
 
Om ni vill se mer hur man använder det så tryck här.

Till något enkelt


Köpte ett nytt skärp för någon dag sedan. Bilden vart sjukt dålig men hade ingen ork till att ta en ny. Det är iallafall från Bikbok och passar bra till en enkel outfit.

Annars så har jag varit i skolan idag och nu ikväll har jag varit på träning, precis som vanligt alltså!

Söndag och skumbad

 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Tränat lite och sen tog jag ett skumbad som tyvärr inte var ett skumbad efter 10 minuter. Ska inte göra så mycket ikväll tror jag med vi får se. 
 
Spelade match igår i Strömsund som slutade 2-2. resultatet kunde varit bättre men det var väll helt okej ändå med tanke på laget vi hade. 

Det bästa som finns

 
Denna vecka så har jag tränat varje dag, både fotboll, styrka och har också varit ute och sprungit en hel del. Är så jäkla kul så nästa vecka tar jag och skaffar mig ett gymkort. Idag hade vi träningslära på skolan, dock så var våran lärare borta så jag och Matilda gick ut och sprang och sådär. Mycket skönt. 

Real Techniques

 
Nu har dom äntligen kommit! Beställde dessa makeup borstar för någon vecka sedan efter att jag fått en massa tips om dom. De orangea är för bas och de lila för ögonen. Världens mjukaste borstar iallafall, hoppas på att dom är riktigt bra nu också!
 
Beställde dom här för halva priset än vad dom kostar här i sverige, toppen!

Bakning på G

 
Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. På skolan har jag jobbat med vår tidning på median. Jag och Klara gick ner och lyssnade på kungens tal nere i stan samt intervjuade några till vår artikel. Slutade runt 15:00 och då åkte jag och Klara hem till mig för att baka inför morgondagen. Varje vecka så är det några i klassen som bakar till de andra! 
 
Nu ska jag ut och springa och köra lite styrka sen hem och se idol. 

I won't be the same

 
Måndag idag och det innebär en väldigt skön skoldag, går bara 2 timmar! Jobbade mig igenom 2 matte lektioner och nu sitter jag hemma och fikar. I kväll ska jag träna lite fotboll och sen bara ta det lugnt. Hoppas alla har haft en bra dag!
 
Igår hade jag match i Vemdalen och den vann vi med 6-2, riktigt skönt!

Basics

 
Åkte en sväng till stan med Sara idag. Fick med mig dessa tröjor från h&m, behövdes verkligen. 

Med lockar i håret

 
Idag har jag inte varit så glad som det ser ut på bilden tyvärr. Var nämligen på begravning på förmiddagen och begravningar är det värsta som finns. Efter det så åkte vi hem till oss och åt smörgåstårta och choklad tårta. Ikväll så blir det släktmiddag och mys!

Gummistövlar

 
Invigde mina fina hunters som jag köpte i London idag och nu har jag precis ätit middag efter en lång skoldag. Hade inte en så jobbig dag trots alla timmar och det gick rätt fort faktiskt. Nu ska jag byta om och åka iväg till Lövsta för att sparka lite på min kära boll!

Ny och enkel

 
Denna fina väska är vad som kom med posten idag. Den är väldigt stilren och bra att ha till skolan!

Måndagar är faktiskt bra

 
Idag började jag inte förrän halv 12 och slutade halv 2 så måndagar är faktiskt riktigt sköna. Dock så har vi dubbelpass i matte men det gick faktiskt bättre än förväntat. Nu sitter jag och fikar och ska kanske iväg och hämta ett paket som har kommit. Visar det senare! 

DM guld och myskväll

 
Greys anatomy och nagelfix är vad den här söndagskvällen kommer att bestå av. Tidigare idag har jag spelat DM final mot Brunflo som vi vann med hela 9-0. Vädret var väll inte direkt med oss, det är verkligen sjukt kallt ute idag! Det känns verkligen att hösten börjar komma..