Gran Canaria 2014

 
 
 
 
 
 
 
Bara några få utav alla bilder från Gran Canaria. Bilder på utekvällarna finns tyvärr inte på min kamera så det får väl kanske komma upp någon annan gång! 
 
Åkte iallafall dit med brudarna på bilderna på påsklovet och det var verkligen den bästa resan någonsin! Vi hade så grymt kul och träffade massor med folk från alla delar av europa. En oförglömlig resa som definitivt måste göras om! Jag hoppas att kunna åka redan nu i sommar till Rhodos eller liknande och så blir det troligtvis! Att åka utomlands med kompisar och bara sola, festa och ha det gött bör alla göra!! 

Inför sommaren

 
 
 
 
Vaknade klockan 9 idag och stack direkt ut på en powerwalk som tyvärr inte slutade särskilt bra. Kom nämligen hem med jordens köttsår på hälen och då överdriver jag inte. Tog fram mina rosa foppa tofflor och cyklade för att köpa skavsårsplåster som inte hjälpte över huvudtaget! 
 
Gick iallafall på vår sista lektion då jag Linda och Klara började spela in vår podd till en skoluppgift, så kul! Tog mig en sväng på stan och köpte godingarna ovan också! 

Nu är jag tillbaka!!

 
 
Nu ska jag börja blogga igen för som ni märkt så har den stått stilla allt för länge nu. Nu när det börjar bli sommar så känns det så mycket roligare och jag hinner också fota utan att det blir mörkt klockan 3. Ska skriva ett inlägg redan ikväll igen men nu ska jag iväg och kika på derby ope - KD!