I see fire

 
Städade precis mitt rum som verkligen var kaos innan. Rensade min garderob på kläder jag inte använder också, grattis till mig! Slänger aldrig kläder för tänker alltid att dom kan komma till använding någon gång så nu på slutet har kläderna legat på golvet eftersom dom inte fick plats i garderoberna. 
 
Har också färgat utväxten idag och sagt hejdå till min bror som åker hem till Umeå igen. Nu ligger jag bara och njuter av att mitt rum är rent vilket det inte kommer vara länge till om jag känner mig själv rätt. ''I see fire'' med Ed Sheeran går på repeat också! Löve it

Trött hela veckan

 
Heta och så...
 
Har inte uppdaterat på hela veckan men har helt enkelt inte hunnit med. Sovit mest hela dagarna eftersom det är skola och jag måste vända tillbaka på dygnet! Har tränat en hel del också bland annat ett pass på gymmet med laget som var riktigt roligt och svettades som aldrig förr kan jag lova. Nu är det fredag och jag myser på med Klara ikväll! Imorgon ska jag till sporthallen och vara där mest hela dagen för att kolla på futsal! Ha en bra kväll people.
 
 

Tillbaka till verkligheten

 
Har legat i sängen i 3 dagar men nu är jag tillbaka! Hade halsfluss som det verkade och väldigt hög feber. Igår tog jag mig iväg på futsal i sporthallen och hejade på mitt lag som vann! wiho. Nu idag har jag inte gjort mycket alls och ikväll ska jag och Klara på bio! Hörs.
 

En bra kväll med fina människor!

 
 
 
 

Gott nytt år!

 
 
 
 
 
Hade mig en väldigt trevlig kväll igår! Middag först med mina goa vänner och sen festligheter i stan. När jag vaknade gick jag till Matilda vilket var den jobbigaste promenaden i hela mitt liv, 1 hel km haha! Vi städade i Matildas lägenhet och nu sitter jag och Matilda hos mig och har precis ätit oxfilén från igår. Mår som förtjänat idag så ikväll blir det förmodligen bio om Klara lyckats vakna till liv dvs!